Zrkadlom toho, čo sa deje s našim telom sú nechty


Hovorí sa, že zrkadlom našej duše sú oči. Vedeli ste, že zrkadlom všetkého, čo sa v našom tele deje, sú nechty? Málokto si to uvedomuje, ale nechty sú našou vizitkou, či sa nám to páči alebo nie. Upriamuje sa na ne pozornosť pri pozdravení, podaní ruky, podpisovaní dokumentov či písaní na notebooku. Aby vaše nechty vyzerali upravene, stačí im chvíľka starostlivosti.

Vedeli to už v praveku, v Babylone a aj v starovekom Egypte. Pomocou manikúry sa dokonca v Egypte rozlišovali sociálne vrstvy. Čierna farba bola znamením vyvolených, zelenú mohli používať ľudia z nižších tried a pre služobníctvo boli určené pastelové odtiene. Najväčší rozmach zažila manikúra v 18. storočí na francúzskom kráľovskom dvore a v roku 1917 bol predstavený prvý tekutý lak na nechty v ružovej farbe.

Dnes máme nielen pri výbere farby laku oveľa väčšie možnosti. Stále však platí, že za krásne nechty vďačíme správnej starostlivosti. Keď prídete do nášho nechtového štúdia NAIL BLISS v hoteli Sheraton Bratislava, vdýchneme vašim nechtom nový život a odporučíme vhodné ošetrenie práve pre váš typ nechtov. Poradíme vám aj, ako sa o ne starať zvonka aj zvnútra.

Zdravé nechty potrebujú v prvom rade dostatok vitamínu A, B a C, železa, vápnika, kremíka, zinku a ďalších prvkov. Tiež je dôležitý dostatok bielkovín a pomôcť vám môžu rôzne ošetrenia.

Ak vás trápia suché ruky a máte ich namáhané, tak práve pre vás je určená Premium Spa Manikúra. Očista a píling vašu pokožku vyhladia, odstránia odumreté bunky a pripravia ruky na následné ošetrenie. Jej súčasťou je nielen tradičná manikúra, ale aj maska, masáž a špeciálnu pozornosť venujeme starostlivosti o pokožku v okolí nechtov.

V ponuke máme aj expresnú manikúru, ktorá trvá 30 minút a pedikúru, ktorú vám spravíme za 45 minút. Odporúčame vám vyskúšať luxusné parafínové ošetrenie pokožky PerfectSense bez použitia elektrickej energie, využívajúce aromaterapiu a zaručujúce stopercentnú hygienu.

Naše štúdio Nail Bliss si vás získa nielen svojou profesionalitou, ošetreniami a vynikajúcimi odborníčkami, ale svojim elegantným priestorom na oddych, kde vám ponúkneme aj osviežujúci nápoj. Pri svojich terapiách využívame len tie najkvalitnejšie produkty značiek ako Gelish a Morgan Taylor, ktoré dodajú vašim nechtom potrebnú výživu, pevnosť a lesk. Zároveň vás očaria svojimi farbami- tie zaručene rozžiaria každý váš deň.



Spať na zoznam článkov