Terapia vínom? Áno, pre vašu pleť.


Určite ste už čítali zaručené výsledky veľkej štúdie o tom, že pohár vína denne prospieva nášmu zdraviu. A potom o pár týždňov neskôr ste si zase prečítali výsledky novej štúdie, ktorá tvrdí, že to tak vôbec nie je. Na rozdiel od týchto výskumov má kozmetický priemysel, čo sa týka prospešnosti látok obsiahnutých v hrozne, jasno.

Pestovanie viniča len na víno je už dávno minulosťou. Už v 90.tych rokoch sa totiž vinohradníctvo stretlo s kozmetickým priemyslom a do prípravkov proti starnutiu pleti sa začali pridávať polyfenoly. Odvtedy sa rad výrobkov obsahujúcich výťažky z hroznových šupiek a jadierok rozšíril aj na masážne oleje, mydlá, pleťové a telové krémy a tiež na prípravky na čistenie pleti.

Okrem toho, že hrozno obsahuje polyfenoly, je v ňom aj celý rad vzácnych látok, ako sú vitamíny, ovocné kyseliny, minerálne soli a tiež magnézium, fosfor, kálium, ale aj silné antioxidanty. Ako správne tušíte, práve tie sú efektívne v boji proti starnutiu pokožky.

Aby mohli aj klienti a klientky nášho spa pocítiť výnimočnú silu antioxidantov a polyfenolov začali sme spolupracovať s kozmetickou značkou Anne Semonin, ktorá už od roku 1985 vyvíja veľmi efektívne kozmetické prípravky na viditeľné rozjasnenie pleti. Produkty tejto značky môžete vyskúšať a zakúpiť si v bratislavskom ZION SPA PREMIUM v hoteli Sheraton Bratislava.

Dopriať si môžete okrem prípravkov aj procedúry. Ponúkame dva typy jedinečných zážitkov. Prvý s názvom Oenotherapy Le Grand Cru zahŕňa kombináciu antioxidačného pílingu, omladzujúceho telového zábalu a masážneho rituálu. Ten druhý sa volá La Cuvée Spéciale a navodí vám stav úplnej telesnej a duševnej relaxácie. Ide o masážny rituál s využitím červeného hrozna a esenciálnych olejov.

Doprajme občas terapiu vínom aj našej pleti.



Spať na zoznam článkov