Splňte si novoročné predsavzatia so ZION SPA PREMIUM


Každá z nás má v sebe niečo jedinečné, čo nemá žiadna iná. Na to, aby ste sa usmievali na všetkých a užívali si život plnými dúškami, sa potrebujete cítiť čo najlepšie. Aby ste to docielili, mali by ste si vždy nájsť čas na seba a veci, ktoré vás bavia. Vďaka tomu budete mladá, krásna a hlavne spokojná. Preto nečakajte na novoročné predsavzatia a začnite si ich plniť už aj teraz.

 

Dokonale sa zrelaxujte

Na chvíľu sa zastavte a venujte čas sebe samej. Čoraz menej ľudí dokáže plnohodnotne oddychovať. Dokonca sa to dá aj uprostred mesta. Neveríte? Stačí navštíviť ZION SPA PREMIUM v hoteli Sheraton Bratislava, kde nájdete dokonalé miesto pre znovuzrodenie vášho tela, očistu mysle a absolútne uvoľnenie. S Beauty členstvom si napríklad doprajete pravidelnú starostlivosť. Raz za mesiac vás bude čakať Haute Couture ošetrenie alebo CACI Deluxe Neinvazívny lifting či Express manikúra. Dokonca sem môžete vziať za špeciálnu cenu aj svoju kamarátku.

 

Začnite cvičiť

Po dokonalej forme a kondícii túži nejedna z nás. Nemusíte sa však tlačiť v obyčajných fitness centrách, kde je neustále ruch. Príďte do ZION SPA PREMIUM, v ktorom nebudete nikým a ničím rušení. Nájdete tu všetko pre vás plnohodnotný tréning.  Vďaka kardiovaskulárnym a posilňovacím prístrojom značky LifeFitness bude pre vás cvičenie skvelým zážitkom. K dispozícii môžete mať aj vlastného trénera, ktorý vám pripraví program podľa vašich požiadaviek. V balíčku Wellness a fitness máte zahrnutý aj vstup do spa.

 

Nájdite si čas na masáž

O pozitívnych účinkoch masáží sa popísalo toho veľa. Je však načase, aby ste konečne uvoľnili a zregenerovali sa pri masáži. Hlavne vaše telo sa vám odmení, keďže v ZION SPA PREMIUM vás budú nielen hýčkať, ale aj liečiť. Radi vám ukážu, ako funguje terapeutická masáž na mieru alebo si aspoň doprajte expresnú relaxačnú masáž. Určite vyskúšajte značkovú antistresovú masáž s kombináciou vzácnej arómy a jemných textúr, ktoré vás zhydratujú a intenzívne pôsobia proti stresu.

 

Doprajte si to najlepšie

Odmeňte sa a dajte svojmu telu to, čo potrebuje. Naše telo je totiž chrámom, o ktorý by sme sa mali starať. Či už si chcete ešte viac vyformovať postavu alebo sa cítiť mladšie a sviežo, tak v ZION SPA vždy nájdete ošetrenie presne pre vás. Napríklad pleťové ošetrenia od Lindy Meredith sú navrhnuté tak, aby boli vhodné a zároveň liečili špecifické potreby a požiadavky vašej pleti. Preto ju obľubujú také hviezdy ako Kate Moss, Jennifer Lopez alebo Madonna, Gwyneth Paltrow.

V ZION SPA PREMIUM zažijete jedinečné chvíle a len tie najlepšie procedúry, ktoré sú vytvorené pre maximálny relax tela a duše tak, aby rozžiarili nielen váš výzor, ale aj vašu náladu. Podeľte sa o to so svojimi priateľkami, blízkymi či kolegami a darujte im luxusný zážitok. U nás si môžete zakúpiť rôzne darčekové poukazy, ktorým darujete to najdôležitejšie – čas sám na seba.



Spať na zoznam článkov