Oddýchnite si a zahrejte sa počas chladných dní


Užívajte si chladné dni plnými dúškami. V mnohých ohľadoch majú pozitívne účinky na naše zdravie a náš celkový stav. Práve toto obdobie je totiž skvelé na stretávanie sa so svojimi blízkymi a pre regeneráciu tela. Neveríte? Doprajte si poriadny oddych a zahrejte sa v ZION SPA PREMIUM v hoteli Sheraton Bratislava, kde vám pripravia procedúry práve pre vás.

Saunovanie

Fíni prezývajú saunu prameňom mladosti. Prekrvuje našu pokožku, zbavuje tela škodlivín, osviežuje naše telo i myseľ. Určitým spôsobom sauna napomáha tomu, aby sme zostali zdraví aj v zime. Ak saunu navštevujete pravidelne, zvýši vašu obranyschopnosť organizmu a má veľký význam pre dýchacie cesty, vďaka čomu sa zbavíte jesennej nádchy. V bratislavskom Sheratone môžete napríklad vyskúšať fínsku saunu a parnú arómasaunu.

Aromasoul Rituál

Vyskúšajte jedinečné harmonizujúce rituály podľa prastarých tradícií orientálnych, stredomorských, indických a arabských kultúr. Počas 90 minút vašu pleť dokonale obnovia, vyživia, omladia a skrášlia. Toto ošetrenie je vhodné pre všetky typy pleti vďaka vzácnym aróma olejom, ktoré sú zostavené podľa živlov vzduchu, vody, ohňa a zeme. Vytvoria príjemnú atmosféru, navodia pocit dokonalej telesnej a duševnej harmónie, po ktorej budete bez starostí a plní energie.

Masáž

Dobrá masáž dodá vášmu telu oveľa viac, ako si myslíte. O jej liečivých účinkoch písali už starovekí Egypťania. Zlepší stav vašej chrbtice, odbúra stres a napätie alebo prekrví vašu pokožku. Aby ste si jej účinky vychutnali naplno, musíte si vybrať tú správnu masáž. V ZION SPA PREMIUM vám radi poradia, ktorá masáž je pre vás tá pravá. Terapeutická masáž na mieru uvoľní napätie vo vašom tele a zároveň zmierni svalové kŕče. Hot stone masáž obnoví rovnováhu vnútorných energií alebo vyskúšajte Express relax masáž, ktorá zmierni nepríjemné pocity na najviac zaťažených miestach.

Ak už rozmýšľate nad vianočným darčekom pre svojich blízkych, ktorý by bol jedinečný, tak ich obdarujte procedúrou, pri ktorej sa dokonale uvoľnia a zrelaxujú alebo im zakúpte členstvo. Myslite však aj na seba a povedzte svojej polovičke, čo by vás potešilo. V ZION SPA PREMIUM sa totiž postarajú nielen o vaše telo, ale aj ducha.



Spať na zoznam článkov