5 krokov, vďaka ktorým sa po lete budete cítiť fit


V každom období je dôležité, aby sme sa udržiavali v kondícii. Po dovolenke pri mori, vylihovaní na pláži či kúpaliskách, po spoznávaní nových miest a ochutnávaní špecialít dovolenkových destinácií, prichádzajú dni, počas ktorých sa vrátime do každodenného pracovného kolotoča. Aby ste mali dobrú formu a cítili sa príjemne, zdravo a spokojne sami so sebou, pripravili sme si pre vás 5 tipov. Pomôžu vám získať formu a novú energiu a budete mať väčšiu chuť realizovať svoje plány.

 

Plávanie

Zdá sa vám, že je príliš chladno na plávanie? Vyskúšajte si plávanie vo vyhrievanom bazéne v ZION SPA PREMIUM v hoteli Sheraton Bratislava. Budete mať dokonalé súkromie a pri plávaní zapojíte svaly na celom tele. Nezaťažuje zbytočne vaše kĺby a úplne prirodzene posilňujete zanedbávaný stred tela, ktorý nás drží vzpriamených. Správnym držaním tela potom predídete bolesti chrbta, ktorú väčšinou pocítite po dlhom sedení v práci.

 

Masáž

 Zabudnite na všetky starosti a negatívne myšlienky a spravte niečo pre svoje telo i dušu. Zrelaxujte sa pri masáži, ktorá vás dokonale uvoľní a zregeneruje. V ZION SPA PREMIUM ich ponúkajú viacero – budú vás nielen hýčkať, ale aj liečiť. Radi vám ukážu, ako funguje terapeutická masáž na mieru alebo si nájdite chvíľku aspoň na expresnú relaxačnú masáž. Určite vyskúšajte značkovú antistresovú masáž s kombináciou vzácnej arómy a jemných textúr, ktoré vás zhydratujú a intenzívne pôsobia proti stresu.

 

Fitness

Vedeli ste, že môžete dosiahnuť dokonalú formu a kondíciu v centre mesta, ale zároveň na mieste, kde nebudete nikým rušení? ZION SPA PREMIUM ponúka ideálne vybavené fitness pre váš plnohodnotný tréning. Vďaka kardiovaskulárnym a posilňovacím prístrojom značky LifeFitness bude pre vás cvičenie skvelým zážitkom. K dispozícii môžete mať aj vlastného trénera, ktorý vám pripraví program podľa vašich požiadaviek. V balíčku Wellness a fitness máte zahrnutý aj vstup do spa.

 

Saunovanie

Po aktívnom lete sme celkom radi, že môžeme v pohodlí domova leňošiť pri dobrých filmoch či knihách. Ak si však nájdete čas na saunu, posilnite svoju imunitu pred prichádzajúcou jeseňou. V bratislavskom Sheratone majú k dispozícii fínsku saunu a parnú arómasaunu. Horúce prostredie prospieva dýchacím cestám, zlepšuje kvalitu pokožky, má upokojujúce účinky pri veľkom strese a uvoľňuje svaly.

 

Domáce spa

Pokračovať v starostlivosti o seba môžete aj v pohodlí domova. Vašu pokožku dokonale zhydratujú produkty comfort zone a s výrobkami od Lindy Meredith sa môžete na chvíľu cítiť ako Jennifer Lopez, Madonna, Kate Moss či Naomi Campbell. Jej kozmetické produkty a ošetrenia boli vyvinuté tak, aby vyriešili nedokonalosti vašej pleti a zároveň liečili vaše špecifické potreby. Spolu so všetkými krokmi tak budete mať pocit, že leto a vaša mladosť sa nikdy neskončí. Všetky tieto aktivity sú zahrnuté aj v novom lifestyleovom členstve Premium Wellness, ktoré si môžete dohodnúť na pol roka alebo celý rok v bratislavskom hoteli Sheraton v ZION SPA PREMIUM.

 

 



Spať na zoznam článkov