Ranné rituály, ktoré vás vrátia do formy


Máte aj vy takú chuť si plnými dúškami vychutnávať jar, ktorá je okolo nás? Tento rok je úplne iná, ako sme si zrejme väčšina z nás predstavovali. Netreba to však vzdávať a určite nie je neskoro opäť nakopnúť naše telo i myseľ a dodať im tú potrebnú dávku energie a entuziazmu, ktorú potrebujú. Prinášame vám menší návod v piatich krokoch, ako sa dostanete rýchlo do formy a zobudíte celý systém.

  1. Keď ráno vstanete, tak doprajte svojmu telu pár hlbokých nádychov a s chuťou sa ponaťahujte. Mnohí z vás majú určite svoje obľúbené dychové či strečingové cviky. Môžete tak pomôcť nielen svojmu telu, ale aj mysli, aby sa prebudila. Zlepší sa vám nálada a ľahšie zvládnete stres. Zároveň sa vám zrýchli metabolizmus a posilní imunita. Niekedy stačí fakt málo.
  2. Ďalším krokom je „body brush“ celého tela nasucho. Je to skvelý spôsob, ako rozprúdiť obeh v našom tele a dokonca zlepšuje stav pokožky o 26 %. Kto chce mať hladkú, zdravo vyzerajúcu pokožku takmer bez námahy, tak odporúčame tento rituál raz denne praktizovať.
  3. O vynikajúcich účinkoch esenciálnych olejov by sa dali písať romány. My však nedáme dopustiť na olej Revive Morning, ktorý si môžete objednať aj u nás v ZION SPA. Jeho aplikácia je jednoduchá. Jeden vrchnáčik oleja rozotriete po svojej hrudi a na mieste pri obličkách a potom sa buď ponorte do napustenej vane, alebo si dajte príjemnú teplú sprchu. Nezabúdajte pri tom zhlboka dýchať.
  4. Na záver dokonalého ranného rituálu, ktorý vás naštartuje do nového dňa, ale bude zároveň držať aj naše problematické partie pod kontrolou, je trojstupňová starostlivosť. „Vodu“ pre pokožku zabezpečí Revive Body Gel, „jedlo“ Revive Body Oil a ochranu pred vonkajším prostredím Revive Body Lotion. Ak sa vám zdá toho príliš veľa alebo je to komplikované, tak gél stačí použiť na problematické partie, ako zadoček a stehná. Olej prípadne lotion môžete potom použiť na celé telo.
  5. Tento krok je bonusový a pomôže vám udržať sa vo forme počas celého dňa. Zoberte si do svojej kabelky malý aromaterapeutický zázrak Revive Roller Ball. Stačí si ho natrieť na zápästie alebo krk, teda priamo tam, kde tesne pod pokožkou prúdi krv. V podstate na rovnaké miesta, kde si dávate parfum. Za pár sekúnd budú tieto vynikajúce esenciálne oleje vo vašom krvnom systéme pracovať pre vás. A uvidíte, aký skvelý deň budete mať. :)

Veríme, že tieto odporúčania či pripomienky dobrých rutín, na ktoré sme časom zabudli, vám pomôžu opäť zažiariť a vychutnať si toto obdobie plnými dúškami. Síce sú naše spa naďalej zatvorené, ale produkty od Revive, ale aj mnohé ďalšie si môžete zakúpiť cez WhatsApp na 0903 904 452 alebo e-mailom na jarinova@zionspa.sk. Pripravíme vám ich, nabalíme a vy si ich môžete prísť vyzdvihnúť do našich hotelov: Grand Hotel River Park, Sheraton Bratislava Hotel, Crowne Plaza Bratislava a Grand Hotel Kempinski High Tatras.



Spať na zoznam článkov