Obnovte si vnútornú pohodu s našou jesennou ponukou


Myslíte si, že vaša nálada dokáže ovplyvniť stav vašej pleti? Máte pravdu. Je dokázané, že napríklad stres má veľký vplyv na vaše zdravie a tiež na stav vašej pokožky. Odborníci sa zhodujú na tom, že to, čo cítite vnútri sa môže ukázať na vašom zovňajšku.

Presne preto sme sa počas tejto jesene rozhodli zamerať na to, aby bola vaša myseľ a pleť v dokonalej rovnováhe. Keď bude vaša myseľ jasná a pokojná aj vaša pleť bude viditeľne zdravá a žiarivá. Krásna, zdravá a žiarivá pleť je totiž otázkou rovnováhy a túto rovnováhu možno totiž dosiahnuť iba pôsobením na myseľ a pleť.

Vďaka kolekcii jedenástich produktov značky Aromatherapy Associates dokážeme obnoviť rovnováhu medzi stavom vašej mysle a pleti. Príďte do nášho bratislavského alebo tatranského ZION SPA LUXURY a radi Vám poradíme s výberom produktov ideálnych pre váš typ pleti.

Vyskúšať si blahodarné účinky tejto špeciálnej kozmetickej kolekcie môžete aj počas Pleťového ošetrenia pre vnútornú pohodu. Procedúra trvajúca 90 minút je zostavená na základe konceptu psychodermatológie, pretože vieme, že to, ako sa cítite má vplyv na to, ako vyzerá vaša pleť. Toto inovatívne ošetrenie je zamerané na zníženie hladiny stresu vo vašom tele a na povzbudenie úplnej obnovy vašej pleti.

Ak ste sa rozhodli venovať jeseň starostlivosti o svoje telo a myseľ, veríme, že vám procedúrou pre vnútornú pohodu pomôžeme splniť váš cieľ a z nášho spa budete odchádzať nielen oddýchnutí a s úsmevom, ale aj so znovunadobudnutou rovnováhou medzi vašim telom a mysľou.