ZION SPA: Rovnováha zdravia duše a tela


Každý deň je na nás vyvíjaný tlak. Či už je to tlak spoločnosti, v práci alebo je to meteorologická záťaž. Práve preto potrebujeme občas jednoducho vypnúť a zrelaxovať nielen telo, ale aj myseľ. V našom novom blogu vám priblížime, prečo je ZION SPA tým správnym miestom pre váš relax.

Odhaľte spolu s nami tajomstvá ZION SPA, vďaka ktorým sa budete cítiť ako znovuzrodený, vaša pleť a pokožka svieža, vaše telo oddýchnuté ako po dlhom, kvalitnom spánku. Naše spa nie sú len wellness s bazénom a saunou. Je to spojenie relaxačných masáží, detoxikačných pobytov v saune, aktívneho oddychu pri plávaní, posilnenia tela vo fitness a skrášlenia pokožky pri našich prémiových a luxusných procedúrach.

Tajomstvá ZION SPA

Spokojnosť klienta je našou prioritou. Preto sa snažíme, aby každý z našich návštevníkov dosiahol harmóniu tela a duše. Tá bola podstatou bytia už v starovekom Ríme aj antickom Grécku. Tak ako potrebuje očistu naše telo, rovnako by sme ju mali dopriať aj svojej duši. Práve v priestoroch ZION SPA dostanete dva v jednom. Navštívte jedno z našich štyroch jedinečných ZION SPA na Slovensku a dosiahnite dokonalý súlad dvoch entít.

Možnosť dopriať si dokonalú očistu a oddych môžete v jednej z troch bratislavských prevádzkach alebo sa vyberte na výlet, nadýchajte sa tatranského vzduchu a navštívte naše wellness vo Vysokých Tatrách. Nech už si vyberiete ktorékoľvek ZION SPA, v každom nájdete fitness, wellness zóny a spa, ktoré stimulujú vaše zmysly a vy nadobudnete pocit znovuzrodenia.

Určite by ste mali dopriať svojmu telu rozmanité terapeutické procedúry. Zvoľte tradičnú čínsku medicínu, oddajte sa aromaterapii, nechajte rozmaznávať svoje telo vďaka rôznym kozmetickým ošetreniam alebo len zavrite oči a relaxujte pri klasických masážach. Budete v tých správnych rukách profesionálov zo ZION SPA tímu. Dbáme na váš maximálny komfort a spĺňame štandardy aj náročných klientov. Našou mantrou je spojenie človeka s prírodou. Preto sa od samého začiatku snažíme chrániť našu matku Zem a úsilie vkladáme do neustáleho hľadania nových ekologických alternatív tam, kde je to možné. Aj vďaka tomu tu môže každý nájsť svoju vlastnú oázu pokoja.



Spať na zoznam článkov