Pripravte sa na leto so ZION SPA


Leto je tu a každý z nás chce vyzerať vynikajúco v plavkách. Ako však docieliť dokonalé krivky s minimálnou snahou? V ZION SPA máme pripravené špeciálne procedúry pre formovanie postavy, ktoré sú vytvorené tak, aby rozžiarili nielen váš výzor, ale aj dušu. Preto vám prinášame viaceré tipy ako sa pripraviť na leto.

Tohtoročnou novinkou je vínna terapia so zábalom od značky Une Semonine. Jej súčasťou je píling s hroznovými jadierkami, zábal s výťažkami z hrozna a nakoniec masáž s thajskými mešcami. Vaša pokožka bude jemná a zároveň dokonale vyživená. 

Takmer pre každého sú najproblematickejšou partiou tela pozadie a stehná. Docieliť ich spevnenie len prostredníctvom športu si vyžaduje dostatok času, aby sa prejavili výsledky. Dopomôcť si k pevnému tvaru týchto partií a dosiahnuť fantastický lifting môžete prostredníctvom anticelulitídneho ošetrenia so špeciálnym prístrojom CACI. Ide o jemnú masáž, ktorá efektívne rozbíja tukové vankúšiky a odbúrava celulitídu. Jeho tajomstvo tkvie v mikroprúde, ktorý stimuluje vaše svaly pod kožou. Túto procedúru treba zopakovať niekoľkokrát a prvé výsledky uvidíte už po šiestom ošetrení. K tomu odporúčam anticelulitídne zábaly a pílingy pre ešte lepší efekt.

Ďalšou možnosťou je ošetrenie Slimtone. Táto 20-minútová procedúra sa rovná 360 perfektným opakovaniam v posilňovni. Kľúčové oblasti ako sú stehná, poprsie, brucho a zadok sa počas nej dvíhajú a tvarujú, čím sa dosiahne merateľná strata centimetrov a zlepší sa vzhľad celulitídy.

Na leto je potrebné pripraviť aj vašu pokožku na tvári. Pre jej regeneráciu je nevyhnutný kyslík. Vďaka kyslíkovej Oxygen terapii so sérom od Lindy Meredith bude vaša pleť pôsobiť sviežo a bezchybne už po prvej aplikácii. Budete tak dokonale pripravení na leto so ZION SPA.

Vaša Katarína Žúžiová,

terapeutka a expertka na spa



Spať na zoznam článkov